Yu-Gi-Oh! Duel Links MOD 5.8.0 Onbeperkte edelstenen + alle kaarten downloaden

Duel Links MOD APK via de link op deze pagina en geniet van je kaartspelreis met alle gemodificeerde functies zoals automatisch spelen en win altijd gratis.

Over Yu-Gi-Oh! Duel Links MOD APK

Yu gi oh duel links is een geweldig anime-kaartspel voor Android, dat naam heeft gemaakt in de industrie door miljoenen dagelijkse actieve spelers te verwerven. De game heeft eenvoudig te leren regels en duidelijke bedieningselementen voor beginners.

Probeer je niet te druk te maken over de kans dat je niet weet hoe je je kaarten moet gebruiken. Het spel laat zien wanneer je je kaarten kunt starten. Van de 3 miljoen spelers die belangstelling hebben getoond voor de afgelopen Wereldkampioenschappen, zijn zelfs duellisten met slechts 3-6 maanden Duel Links-ervaring eveneens een winnaar geworden.

De game heeft een mijlpaal van tien miljoen downloads in de Play Store bereikt, samen met de Editors Choice Award, en behoort tot de beste kaartgame voor Android die beschikbaar is in de Play Store.

Veel van Yu-Gi-Oh! Spelers van Duel Links-games vroegen om een ​​MOD-menuversie met hackfuncties zoals onbeperkt geld/edelstenen, Auto Play en 8000 punten om alle kaarten te upgraden, dus introduceren we de Yu-Gi-Oh! Duel Links MOD APK.

Gameplay

De Yu-Gi-Oh Duel Links bevatten verschillende personages uit al zijn populaire manga's zoals Yami Yugi, Seto Kaiba, Joey Wheeler, Yami Marik, enz. Niet alleen dit, alle personages uit alle yu gi oh manga en anime zijn ook inbegrepen in het spel. De verhaallijnen zijn ook behoorlijk gemengd en vertegenwoordigen de yu gi oh manga's.

Je kunt de fundamentele normen van tests overnemen en je kunt zelfs edelstenen krijgen door ze af te maken. Je kunt in de beginfase van het spel veel Gems en Card Exchange-tickets krijgen! Neem kaarten op die je moet gebruiken, en de rest van het DeckDeck zal worden gebruikt om synergie met die kaarten te maken. Gebruik dit element als je niet weet hoe je met je DeckDeck moet spelen. Probeer niet te stressen, ongeacht of je geen idee hebt hoe je een Deck moet bouwen.

Het werd in 1996 uitgebracht door Kazuki Takahashi en zijn populariteit is blijven toenemen met de huidige miljoenen spelers die het spel dagelijks spelen. Bovendien maakt het deel uit van de best beoordeelde yu gi oh manga-serie, dus als je van manga houdt, zorg er dan voor dat je het spel speelt.

Wat is er nieuw?

Nieuw pictogram: het app-pictogram is bijgewerkt met de update. Dit is gemaakt omdat de game de graphics heeft verbeterd met de update.

Basisverbeteringen: het spel heeft verbeteringen laten zien in alle segmenten zoals graphics, prestaties en alle andere dingen. Maximale zichtbare toename kan worden aangetroffen op het low-end apparaat.

Nieuwe personages: er zijn een aantal nieuwe personages aan het spel toegevoegd uit de yu gi oh manga-serie.

Bugfixes: veel bugs die meerdere keren door de spelers zijn gemeld, zijn opgelost met een update, waardoor de gameplay-ervaring beter is dan voorheen.

Offline gevechten

De Yu-Gi-Oh! Duel Links is een online multiplayer-game, maar je kunt ook in de offline modus spelen. In de offline modus kan een enkele speler spelen met je favoriete personages uit het yu gi oh universum. De volgende stap is om alle fasemissies te voltooien om uitstekende beloningen in het spel te krijgen.

Geweldige karakters

De game bestaat uit veel personages uit alle yu gi oh-series. De personages komen zowel uit manga als anime. Afgezien van de personages zoals Yami Yugi, Seto Kaiba, krijg je hun stemwerk van de originele artiesten. Bouw je DeckDeck bestaande uit al die personages om te winnen. Je krijgt ook epische 3D-tussenfilmpjes wanneer de aas-minsters arriveren.

Online multiplayer-gevechten

Vecht tegen verschillende duellisten in de Yu-Gi-Oh! PVP-gevechten zorgen ervoor dat je het opneemt tegen spelers van over de hele wereld. Duel Links en hun ongewone gevechtsdekken. Beweeg door de ranglijst en verover je plek als de King of Games!

Een kaartspel bewerken

Verzamel kaarten en structureer het meest opmerkelijke Deck voor het komende gevecht. Blijf op de hoogte voor toekomstige kaartverhogingen. Gebruik de kaarten die je in het spel verzamelt om je vertrouwde Deck te bouwen en aan te passen om rivalen te verslaan.

Download het spel Yu-Gi-Oh! Duel Links MOD APK

Gebruik de onderstaande link om de nieuwste versie van Yu-Gi-Oh! Duel Links MOD APK en geniet gratis van je game met de veelgevraagde ontgrendelde functies.

Credits : Yu-Gi-Oh! Duel Links ontwikkeld door KONAMI, dus alle eer gaat naar hen voor het delen van dit digitale verzamelkaartspel met ons.

About Chollo

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments :

Post a Comment