Aflevering Kies je verhaal MOD APK/IOS (onbeperkte edelstenen/passen)

Lees verder om meer te weten over het spel en de mod. Download het mod.apk-bestand op je Android-apparaat om onbeperkte edelstenen en onbeperkte passen op je spelaccount te krijgen.

inhoud

1 aflevering MOD Apk-informatie:
2 aflevering MOD-functies:
3 onbeperkte edelstenen
4 onbeperkte passen
5 Het verhaal en de gameplay
6 Enkele populaire verhalen6.1 Pitch Perfect in diepe hoge tonen
6.2 Positief prinses
6.3 Demi Lovato: pad naar roem
11.1 Kun je aflevering echt hacken – Kies je verhaal?
11.3 Is het veilig?
11.2 Is deze Episode Mod Apk gratis en zonder advertenties?

Aflevering MOD Apk-informatie:

Aflevering MOD-functies:

– Onbeperkte edelstenen – Onbeperkte passen – Ontgrendel in-game aankopen – Gratis toegang tot nieuwe afleveringen – Gratis te downloaden – Volledig veilig – Episode Mod-bestand is zeer eenvoudig te installeren – Autoupdate – Je hoeft je apparaat niet te rooten of te jailbreaken!

Onbeperkte edelstenen

Edelstenen zijn de premium middelen die beschikbaar zijn in het spel. Als je onbeperkte edelstenen en passen op je game-account wilt krijgen, moet je onze Episode Mod Apk gebruiken. Je kunt ze gebruiken om je avatar aan te passen, om alle premiumfuncties te ontgrendelen.

Het werkt op zowel Android- als iOS-apparaten. Omdat het gratis te downloaden is, verlies je niets als je het probeert. De gameplay zal leuker zijn door deze Mod te gebruiken.

Onbeperkte passen

Passen zijn een belangrijke valuta die in het spel wordt gebruikt, omdat je ze nodig hebt om verhalen te lezen. Voor een betere spelervaring heb je veel pasjes nodig, zodat je alle hoofdstukken kunt lezen. U krijgt elke 4 uur 3 passen of u kunt codes van andere gebruikers ruilen.

Gebruik onze Episode Mod Apk om onbeperkte passen voor je game-account te krijgen.

Het verhaal en de gameplay

Episode Choose Your Story is een spel dat onder de categorie simulatie valt. In elk verhaal kun je het personage dat je wilt spelen stylen. Het is dus gevuld met verhalen over liefde, romantiek, avontuur en drama. Er zijn meer dan 100.000 boeiende verhalen om uit te kiezen.

Uw 'avatar' is aanpasbaar. De speler kan ook de relatie kiezen die ze hebben, met de andere personages in het verhaal. Van het kapsel tot de wenkbrauwen, het gezicht, de outfit, de schoenen en nog veel meer, alles kan door de speler worden gekozen om bij zijn stijl en interesses te passen. Hoe spannend is het dat je je vrienden en rivalen kunt kiezen!

Als je een meer andere game wilt proberen, is Knighthood de juiste keuze. Een fascinerend aspect van Episode Choose Your Story is dat elk verhaal meerdere eindes heeft! Tijdens de gesprekken met andere personages moet de speler kiezen tussen 2 verschillende antwoorden, waarbij elk antwoord het verhaal in een andere richting stuurt.

Je kunt het verhaal helemaal opnieuw spelen en alternatieve antwoorden kiezen om alle intrigerende eindes te ontdekken! Er zijn duizenden geweldige verhalen om uit te kiezen. Als je iemand bent met een creatieve geest, dan kun je ook je eigen verhaal maken!

De aflevering biedt spelers een platform om ook hun eigen verhalen te schrijven en te publiceren. Elke week verschijnen er nieuwe verhalen!

Enkele populaire verhalen

Pitch Perfect in diepe hoge tonen

De Bellas zijn de heetste acapellagroep in de geschiedenis! Hoe ga je het allemaal aanpakken? Je haalt eindelijk de Barden Uni. Aan de ene kant heb je audities, aan de andere kant; je hebt niet één, maar twee nieuwe liefdesbelangen! Het is altijd je droom geweest om er deel van uit te maken. De kans staat voor je deur.

Positief prinses

Boom! Het blijkt dat je stiekem een ​​prinses bent! En laat je baby… Ophouden! Koninklijke prinsen van over de hele wereld wachten om met je te trouwen! misschien?!

Demi Lovato: pad naar roem

Terwijl het kijken naar Demi Lovato zelf een droom is voor velen, hier ben je dan, met een kans om te touren met de enige zingende superster! Bereik jij de eindfase? Ben jij in staat om te balanceren tussen liefde, vriendschap en de fans?

Download aflevering MOD IOS Download

Download aflevering MOD IOS Download

Een andere romantische game-mod die je zou kunnen uitproberen, is Lovelink (MOD Unlimited Resources).

Welke functies maken het spel spannend?

De volgende functies zijn de reden waarom de app populair is geworden en een snaar heeft geraakt bij duizenden Android-gebruikers.

– De mogelijkheid om je eigen personage te ontwerpen – In staat zijn om rivaliserende personages te kiezen – De speler is degene die de leiding heeft en het verhaal vooruit helpt – De spanning in het ontdekken van meerdere eindes – Je eigen verhaallijn gebruiken om te spelen – Door je verhaal te publiceren, je kunt ook een lezerspubliek vergaren

Je kunt de game Episode Choose Your Story downloaden van Google Play.

Life is Strange kan ook worden beschouwd als vergelijkbaar met deze game. Probeer het en laat ons uw mening weten.

Aflevering Kies je verhaal APK-gameplay:

Hoe Episode MOD Apk voor Android te downloaden

– Klik op de onderstaande knop om Episode MOD Apk te downloaden . Episode MOD APK downloaden

– Klik op OK en het downloadproces begint onmiddellijk. – Nadat de download is voltooid, wordt de installatiepagina geopend.

About Chollo

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments :

Post a Comment