Lovelink V1.7.20 MOD APK (veel edelstenen / foto's ontgrendeld) downloaden

De tijd is nu niet meer hetzelfde als vroeger, vooral niet over liefde. Dankzij de ontwikkeling van sociale netwerksites kan de samenleving tegenwoordig een relatie krijgen door gewoon hierboven te sms'en. Je moet mensen niet één keer ontmoeten, maar vaak om vertrouwde verbindingen te maken. Ga dan verder met praten en vind een meer diepgaande benadering voor het creëren van een relatie. Tinder is een van de beste voorbeelden van een speciale applicatie voor mensen die op zoek zijn naar liefde. Vroeger moest het hebben van een liefdesverhaal veel verschillende stadia doorlopen.

Lovelink – simulatiespel Tinder

Stel dat je niet weet hoe je liefde kunt vinden op Tinder, of dat je geïnteresseerd bent in dit soort dating, Lovelink is een spel dat precies simuleert wat je met je hedendaagse liefde via internet zult ervaren. Over het algemeen is de ervaring zo echt dat je je zou voorstellen dat je een echt persoon op Tinder ontmoet. Dit zal een van de meest plezierige ervaringen zijn die je ooit zult ervaren. Het wordt een verhaal dat via sms wordt verteld en de spelers zullen ook veel verschillende mensen ontmoeten. Als je denkt dat het hetzelfde is als standaard datingspellen, heb je het mis.

Unieke graphics, zoals een tienerfictieverhaal voor een 17-jarige liefde

Echt, dit is het unieke verhaal van deze tijd. De afbeeldingen die ze downloaden als avatars zijn prachtig. De game beveelt je meer dan 60 karakters aan. Ze zijn allemaal ontworpen met een prachtig uiterlijk op hun eigen manier. Vrouwen zullen veel persoonlijkheden laten zien via avatars samen met de Bio-serie. Als het mannen waren, zouden ze een knappe verschijning hebben met unieke kleding. Door informatie uit veel verschillende bronnen te synthetiseren, heeft het ontwerpteam van "Lovelink" veel soorten mensen bedacht om uit te kiezen en "naar rechts te vegen". Het spel is voor veel mensen de moeite waard om te gebruiken omdat het het juiste ontwerp heeft. Als je de manga voor tieners hebt gelezen, zul je merken dat de personages hierin overeenkomsten hebben. Laten we het hier eerst over de personages hebben.

Wat de interactieve interface betreft, lijkt het bijna 80% op Tinder. Je zult liefde vinden via avatars. Als je wilt, draai dan naar rechts, als je het niet leuk vindt, veeg dan naar links en sms elkaar totdat je voelt dat de ander een speciale liefde voor je heeft, ga een beetje verder. Als je het nog nooit eerder in de wereld hebt gebruikt, kun je je voorstellen dat het net een sociale netwerksite is. Daarom is alles wat met elkaar te maken heeft praktisch perfect en geschikt voor iedereen.

Verhaalgedreven door teksten, een soort spel dat gemaakt wordt door keuzes

Dit soort spellen zijn ook heel bekend bij veel mensen. Afhankelijk van de Bio-lijnen en de avatarfoto, kies je de mensen die bij je persoonlijkheid passen. Lovelink is een spelvorm die het selecteren van opties en het lezen van berichten combineert. Wacht even voordat ze op je reageren. Dat betekent dat je tijdens het proces dat je gebruik maakt van het sociale netwerk Lovelink, een paar van dat soort mensen kiest. Even moeten wachten, ze moeten ook "naar rechts vegen" om de twee via een gesprek met elkaar in contact te brengen. Het is dezelfde manier waarop je Tinder gebruikt.

Wanneer iemand je begint te matchen, worden beide in een privébox geplaatst. Het leuke is echter dat je soms tussen twee opties mag kiezen om het gesprek voort te zetten. Personages die je bezit, sturen ze automatisch een sms en ontvangen feedbackberichten van de andere partij. Hier speelt het verhaal van de twee zich vanzelf af. De manier waarop u deze optie kiest, leidt het gesprek naar een ander einde. Dat betekent dat je de ander niet zelf mag sms'en.

Daarnaast ontvang je ook foto's van de vijand. Als je wilt dat je verhaal blijft groeien en steeds beter wordt, steun ze dan. Spelers zullen een bepaald aantal diamanten moeten gebruiken om die afbeeldingen te kunnen zien. Ze moeten ook games ontwikkelen. Over het algemeen is dit slechts eenrichtingsspel dat uitgevers van games kunnen onderhouden. Als je het niet wilt zien, oké. Maar vaak is het de beste manier om de relatie verder te laten gaan. "Lovelink" zal geen manier hebben om diamanten te verdienen. Je kunt daar alleen geld storten en het alleen in diamanten omzetten. Dit is echt het juiste om te doen.

About Chollo

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments :

Post a Comment