Hay Day MOD (onbeperkte munten/edelstenen/zaden) 1.51.91 Laatste download

Deze MOD bevat onbeperkt goud en munten. Pak nu uw APK.

Beste. Boerderij. Ooit. Welkom bij Hay Day, de meest populaire landbouwsport op mobiele telefoons en tablets, voornamelijk in 122 landen.

Leer de lay-out van het land, zijn waarschijnlijk uw gewassen en handel items met buren en vrienden. Het delen van de boerderij met onze eigenzinnige dieren maakt het alleen maar extra leuk! Het is een bijzondere plek waar de gewassen in geen geval doodgaan, hoewel het geenszins regent.

HOUD ER REKENING MEE DAT! Hay Day is gratis te verkrijgen en op te zetten. Als u geen gebruik hoeft te maken van deze eigenschap, regel dan wachtwoordbeveiliging voor aankopen in de instellingen van uw Google Play Retailer-app. Niettemin zullen sommige sportgadgets ook voor echt geld worden gekocht. Een gemeenschapsverbinding kan ook vereist zijn.

Hay day is ook een zeer beroemd spel, met een geweldige interface en graphics, het heeft naam gemaakt op de lijst van enkele meest boeiende spellen. Het wordt ook erkend als het beste boerderijspel ooit gemaakt en wordt wereldwijd gespeeld door miljoenen reguliere actieve spelers.

Mensen van bijna elke leeftijdsgroep spelen dit spel. Veel leuke banen, waaronder vissen, zijn ook inbegrepen in het spel. Deze game heeft een zeer breed scala aan inhoud, zoals je moet het werk van een boer en een manager tegelijk doen met veel kennis van de economische industrie.

Hay Day wordt ook geleverd met een aantal interessante ingebouwde functies, zoals chatten met vrienden en buren. Dit geeft het spel een voordeel ten opzichte van anderen.

Om een ​​goede econoom in het spel te zijn, moet je planten planten, dieren fokken en er economisch voordeel uit halen. In dit spel is efficiëntie recht evenredig met het worden van een goede boer (en ook rijk). Er is ook een limiet voor de inventaris, die voorkomt dat spelers iets te veel produceren, zodat het aan het einde niet verspild wordt.

Waarom is Hay Day MOD goed?Met 3D-simulatiestijl is deze game helder en voelt alles een beetje echt aan.

Simpel, want in deze mod bieden we je onbeperkt alles inclusief munten, edelstenen en zaden, enz. Naast dit alles heb je ook enkele voordelen, zoals dat je nooit van de ranglijst wordt verwijderd in het spel.

De achtergrondmuziek is eenvoudig en jazz, waardoor je je nooit zult vervelen. Met meer dan 20 miljoen downloads is dit een genot om te spelen. Kortom, de game zal je boeien en je tijd doden tijdens saaie colleges en bibliotheekuren.

~~~~~~~~~~ FUNCTIES ~~~~~~~~~~ ♥ Ontwikkel en pas je boerderij aan ♥ Koop gewassen en recente items met buren en vrienden in je zeer persoonlijke winkel langs de weg ♥ Voer bestellingen samen met je vrachtwagen uit en zelfs per stoomboot ♥ Herstel je dok en maak je kunstaas stevig om op het water te vissen ♥ Bouw je eigen stad en verwelkom gasten♥ Chat tegelijkertijd met je vrienden, familie of buren ♥ Intense graphics en bekende beelden ♥ Unlocked Roadise Shop

~~~~~~~~~~~ MEDIA VERMELDINGEN ~~~~~~~~~~~

De presentatie van Hay Day is behoorlijk filmisch voor een celsport. Het is oogverblindend. […] Voor degenen die fan zijn van simulatievideogames, Hay Day is visueel aantrekkelijk en zal je interne landbouwer zeker urenlang duizelig houden

Hay Day recensie

Kijken hoe je gewassen zich ontwikkelen en je twee fabrieken koopwaar uitspuwen is een stille aangename ervaring.

http://www.pocketgamer.co.uk/r/Multiformat/Hay+Day/assessment.asp?c=42764

~~~~~~~~~~~ SPELER REVIEWS ~~~~~~~~~~~

Hay Day zou heel trots kunnen zijn om meer dan 5 miljoen 5-sterrenmeningen op Google Play aan te kondigen !

~~~~~~~~~~ ONDERSTEUNING ~~~~~~~~~~

Buurman, heeft u problemen? Ga naar https://supercell.helpshift.com/a/hay-day/?l=en of neem contact met ons op in de sport door naar Instellingen > Assist en Assist te gaan.

Onder onze zinnen van bedrijven en privacydekking, is Hay Day alleen toegestaan ​​voor personen van 13 jaar of ouder.

Hier zijn een paar aanbevelingen voor jou die bij dit speltype passen (je zult deze ook leuk vinden)

Bekijk dit geweldige spel: Board Kings™️ MOD

Kijk ook eens naar deze MOD: Beautiful House Paint MOD

Bedankt voor het gebruik van APKWHALE. We zijn je APK's verschuldigd.

About Chollo

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments :

Post a Comment