GEMS - Gameplay-verbeteringsmods voor Skyrim bij Skyrim Nexus - Mods en community

Voor mods die Skyrim LOOK realistischer maken, gebruik STEP – Skyrim Total Enhancement Project. Voor mods die Skyrim PLAY realistischer maken, gebruik GEMS – Gameplay Enhancement Mods for Skyrim

GEMS (Gameplay Enhancement Mods for Skyrim) is een 1-pagina, snelle referentiecatalogus van 1000+ lore-vriendelijke mods op de NEXUS en de Steam Workshop die de gameplay verbeteren. Ik heb duizenden hi-res texturen, ENB-configuraties, Breezehome-kelders en Lydia-make-overs doorzocht om die zeldzame GEMS te vinden die de werking van het spel verbeteren – gevechten, magie, boogschieten, sluipen, lockpicking, plundering, verlichting, vallen, knutselen, koken, alchemie, betoverend, reizen, karakterstatistieken, extraatjes, vaardigheden, nivelleringssnelheden, draaggewichten en meer… (meer dan 50 categorieën). Alleen mods die realisme, onderdompeling of nieuwe rollenspelmogelijkheden toevoegen, worden als GEMS beschouwd.

Door mods met hetzelfde doel of dezelfde functie te groeperen in één centrale index, zullen mensen sneller en gemakkelijker de beste verzameling mods kunnen kiezen om hun persoonlijke voorkeur voor gameplay en realisme te bereiken.

Ik hoop ook dat deze lijst een helderder licht zal werpen op de vele geweldige gameplay-mods die mensen hebben gemist of over het hoofd hebben gezien. Ik heb talloze uren besteed aan het doorzoeken van mods en ik vind NOG STEEDS GEMS waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Hieronder staan ​​slechts enkele voorbeelden:

– Reis per boot… in realtime! – Huur een appartement – Verkoop je huis – Ontwijk inkomende aanvallen… in realtime! – Verdien geld in een taverne en speel muziek met je metgezellen – Genees je wonden met verband – en honderden meer….

Geniet van de lijst… en GELIEVE TE ONDERSCHRIJVEN als u de moeite waardeert en wilt dat ik deze blijf bijwerken. 🙂

– Meer dan 1000 gameplay-verbeterende mods op 1 pagina, georganiseerd in 10 categorieën en 50+ subcategorieën- Uitvouwbare en inklapbare secties voor snelle en gemakkelijke navigatie (klik op voorbeeldafbeelding hierboven) – YouTube-links beginnen met afspelen precies waar de mod-review begint – Links naar elke mod-pagina op de Nexus of Steam Workshop (Steam = blauwe links) – Een beknopte beschrijving van wat elke mod doet

Hoeveel mods zijn er in GEMS? Meer dan 1000 mods in meer dan 50 categorieën… en groeien.

Bevat GEMS een van de volgende mods? Nee…Hi-Res Textures of grafische verbeteringen? Geen…NPC-make-overs? Nee…Nieuwe missies? Nee…Aliens, robots, geweren, pratende modderkrabben of superheldenkostuums?

Bevat GEMS mods voor DawnGuard, Hearthfire of Dragonborn? Heel weinig. Ik ben van plan om een ​​nieuwe pagina toe te voegen voor DLC-mods.

Bevat GEMS een instructiegids zoals STEP waarin wordt uitgelegd welke compatibele mods moeten worden geïnstalleerd om een ​​realistischer spel te maken met een goede stabiliteit? Een toekomstige update kan links bevatten naar "play-geteste mod packs". Nee. GEMS beveelt de ene mod niet aan boven de andere, maar het groepeert mods met een soortgelijk doel of functie samen, zodat anderen gemakkelijker mod-compilatiehandleidingen kunnen maken.

Geeft GEMS aan welke mods compatibel zijn of conflicteren met andere mods? Nee, maar dit is een functie die ik in de toekomst zou willen toevoegen…

Heb je deze mods gevonden op de Nexus of de Steam Workshop? Beide

Linken de mods naar de Nexus of de Steam Workshop? Alle mods linken naar de Nexus, tenzij de mod alleen beschikbaar is in de Steam Workshop.

Waar heb je de geweldige illustraties in de kop- en voettekst van je website vandaan? Het is van een geweldige mod genaamd "Skyrim concept art wallpaper HD" door dezzz. ("Bedankt dezzz!") Check it out!

About Chollo

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments :

Post a Comment